söndag 2 maj 2010

Ett Öland i full sol

Hello bloggers!

Sitter utanför vår husvagn på mitt älskade Öland. Eriksöre Camping badar i solsken, fåglarna kvittrar och en o annan husvagnsägare spikar o sågar för att görad et sista med förtältsgolvet. Det är det enda som stör idyllen men det kan jag stå ut med.

Vi har varit här sedan i fredagskväll. Igår spikade vi kanterna och lade in presenningen, ett förarbete till att lägga golv längre fram. Igår när vi vaknade och öppnade dörren till husvagnen så var det råkallt i förtältet men idag var det varmt. Vilken skillnad det kan göra bara genom att lägga en presenning. Undrar då hur det blir när golvet kommer på.

Solen är framme men det dyker upp moln på himlen. Luften är inte uppvärmd ordentligt ännu så det bildas moln ju lägre fram dagen går. Bara det inte blir regn så gör det inget men det är klart, det är trevligare med sol så jag kan få lite färg på mig :)

Idag kommer det att bli en liten slödag. Vi ska bygga upp "staketet" så att Bilbo kan få gå lös. Han gillar inte att vara bunden utan han vill kunna flytta på sig. I år har vi fått grannar på ena sidan som har två stycken skälliga hundar. Så fort dom får se Bilbo så skäller dom. Lite jobbigt faktiskt. Dom började tidigt idag på morgonen med sitt skällande. Hjälp, ska vi had et så HELA sommaren, här som har varit så lugnt. Ja ja, det återstår att se hur det blir.

Nu ska jag försöka få upp en dotter ur sängen så hon kommer ut o får lite sol på sig

Tjingeling

Ladygail

1 kommentar:

  1. har du bytt blogg :)
    Åhh vad de låter myysigt :P fast inte me de skällande hundarna.. lägg i sömnmedel i nån köttbit å släng till dem hehe ;)

    SvaraRadera