torsdag 25 juni 2009

Nattprat

Hello bloggers!

Saxat ur tisdagens Ölandsbladet; Polisen utan huvudspår i knivdådet i Köpingsvik. - Efter några intensiva dygn går utredningen in i analysskedet, kommenterar polisens informationschef Ulf Karlsson.

Får se om det står mer i dagens Ölandsbladet. För er som vill läsa om det är adressen www.olandsbladet.se

Något som är roligt att läsa om, är det rekordlånga sillbordet på Böda Sand. Sillbordet mätte 238 meter och det rekordet som fanns innan slogs med 18 meter. Det gamla rekordet innehades av staden Haugesund på norska Vestlandet. 600 deltagare var med om att slå rekordet på Öland. Alla tog med sig campingbord, stolar, sill och potatis. Det bjöds på saft, kaffe och 1 000 bullar.

Vill du slå på stort i sommar? Har du 33 995:- som ligger och skräpar? Då ska du åka till Strand Hotell i Borgholm. För några dagar sedan anlände en 15 liters flaska champagne av märket Piper-Heidsieck. Champagnehuset som är officiell champagneleverantör till filmfestivalen i Channes, levererar endast 5 av 15 st litersflaskor till Sverige i år och Strand finns bland de utvalda. Inte illa för att vara ett hotell i en stad på en liten ö i Östersjön, eller hur? Så har du dom där pengarna liggandes någonstans och vill smaka på Marilyn Monroes´s favoritbubbel så vet du vart du ska åka.

Det var allt för denna gången. Återstår lite korsordslösning innan jag ska samtala med John Blund. Det blir ingen sovmorgon. Klockan ringer kl 07.00. EON:s mannar kommer och ska reparera efter branden i ett elskåp under midsommarhelgen. Det har varit provisoriskt lagat i väntan på reservdelar som tydligen har kommit nu. Det blir till att vara lite sparsam med skriveriet så att batteriet på min miniPC:n varar ett tag. Vet inte när strömmen kommer tillbaka. Det vet endast EON:s mannar om ens dom vet

Tjingeling

Ladygail

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar