onsdag 12 augusti 2009

På väg

Hello bloggers!

I skrivande stund regnar det som om himlen vore öppen. Hann precis in med hunden innan det kom, puh! Nu är älsklingen på väg *dansar av lycka*. Ikväll ska vi gå på Lilla Strandskogen, en restaurang som ligger på Eriksöre Camping, precis nere vid vattnet. Ska bli skönt att slippa laga mat idag *S*. Restaurangen har jättegod mat.
Läste i Aftonbldet om barnen som blev rånade i sitt hem. Fattar inte vad det är som är på väg att hända vårt samhälle. Är det inte ett enda mördande till höger och vänster så är det rån och våldtäkter. Varför har det blivit så? Någon som har en aning eller tanke om det? Skriv gärna svar. Jag har mina egna filosoferingar som har lite med invandringen att göra, faktiskt. Inte så att alla invandrare gör så, långt ifrån, men dom som gör det drar skit över dom med det sunda förnuftet kvar. Polisen brukar efterlysa om hjälp i bl a tidningen. Då lämnar man ut t ex klädsel, längd, hårfärg men aldrig etniskt utseende, varför? Signalementet blir så anonymt på någotvis så det stämmer in på vem som helst, hur lätt är det då för allmänheten att hjälpa till? Okej, det finns integritet men den anser jag att man har förbrukat i samma stund som man gjorde brottet, vad det nu månde vara för brott!
Lite kusligt det här med den kapade båten mellan Öland o Gotland. Kaparna tros finnas ombord.Ryska ubåtar letar efter fartyget Arctic Sea.

Tito Beltram vill inte arbeta i fängelsets tvätt utan han vill läsa opera. Hmmm, kanske han skulle tänkt på innan han gjorde det som skickade honom i fängelset. Han anser att han bäst förbereder sig för ett liv utanför murarna genom att läsa opera. Tycker nog att alla fångar ska behandlas lika oavsett vem det är. Det där med att läsa för att få en bättre start på andra muren, det har vi sett hur det har gått. Tänker på Clark Olofsson som läste bl a juridik, det gick inte bättre för honom för det.

Så har vi skolbranden i Södertälje, några ungar som inte gå tillbaka till skolan eller? Nåja, hoppas att det blir till att sitta i en mindre bekväm lokal så att dom inte slipper skolan, om det nu är en anlagd brand av ungar.

Nu ska jag återgå till att lösa lite korsord och nu har regnet slutat, duvan börjat kuttra igen och solen letar sig fram. Alltså en vanlig svensk sommar

Tjingeling
Ladygail

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar