söndag 5 juli 2009

Mulen, kulen dag

var det igår. Inte hela dagen men på eftermiddagen. Det var t o m åskoväder men inte lika kraftigt eller ovädrigt som det hade varit på en del ställen i Sverige. När åskan väl hade dundrat någon timme så kom regnet och det regnade i princip hela kvällen. Grilla fick vi göra under ett stort parasoll. Maten smakade lika bra för det.

Nu har Murre kommit ut från sitt bo. Han är fortfarande en rädd kisse men börjar bli mer och mer nyfiken på vad världen kan ha att erbjuda. Alla katterna kommer överens. Det är ibland det kan bli lite fräs men på det stora hela så funkar det bra. Murre ligger gärna där dom andra katterna är, inte intill dom men på golvet nedanför. Han verkar vara sällskapssjuk men rädslan tar över så han vågar inte lita på oss. Min dotter har dock lyckats att klappa honom lite på huvudet efter att mutat honom med lite korv. Murre är en pratig kisse men pratar inte lika mycket på nätterna längre som han gjorde innan. Tur är det för det var lite svårt att sova med en pratkvarn till katt.

Idag har vi haft "främmande". Sambons syster med familj kom och vi grillade. Solen sken men dessvärre var det molnen som ändå lyckades att härska på himlen. Nu på kvällen är det nästan lite kyligt. Skönt att krypa in i husvagnen då, där det är varmt efter att solen lyst på den.

Resten av kvällen kommer att gå i lugnets tecken. Det blir tidigt i säng för imorgon är det marknad i Färjestaden och dit vill jag. Hoppas bara att vädrets makter är på vår sida. Bra marknadsväder är; ingen stekande sol men ändå varmt och definitivt inget regn. Förmiddagarna brukar vara fina så det blir till att satsa på att åka dit då.

Nu ska jag kolla in nyheterna för att se vad som hänt i resten av världen.

Tjingeling
Ladygail

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar