söndag 19 juli 2009

Sverige har semester

det märks för det regnar. Det blev inget mer åskväder, iaf inte inatt. Tror inte att det blir något idag heller för det har kommit in en kallfront. Det är inte direkt kallt, ca 15 grader, men det kvalmiga har försvunnit.

Den platsen vi ligger på är ut mot infartsvägen till receptionen. Det är en bra plats med mycket underligheter. Med underligheter menar jag semesterfirarna som ska fortsätta sin färd eller kanske åka hem. Först är det ett febrilt packande när dom står på sin plats. Det ska hinnas med en massa innan utcheckningen kl 12.00, toabesök, dusch, frukost, diska, packa mm. Och just packandet är ett moment för sig. Det gäller att packa rätt och få rätt saker med sig in i bilen om man t ex har husvagn eller ha viktiga saker på rätt plats i husbilen för det är inte lätt att rota runt när man väl ha fått in stolar, bord, förtält och annat.

Trots detta intensiva och till synes välorganiserade packningen stannar ca 70-75% av dom som åker iväg ute på vägen utanför vår husvagn, in i husvagnen, rotar, svär, ropar och hojtar, kliver över diverse saker som ligger i det redan trånga utrymmet för att hitta plånboken som mannen/kvinnan/barnen glömt, typ längst bak. Man kan tycka att om man åker från ställe till ställe borde det infunnit sig en viss rutin när man packar eller är det så att i ivern/brådskan att komma till nästa ställe gör att organisationsförmågan far iväg den med?

Sist men inte minst; det blev inget "åskväder" inne hos grannen heller.

Tjingeling
Ladygail

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar