lördag 11 juli 2009

WOW, uppehåll

har det varit ett bra tag nu. Hoppas att det är det resten av kvällen med för vi ska till Lilla Strandskogen, en krogrestaurang som ligger på campingen alldeles nere vid havet. Det är så mysigt att sitta ute på terassen och titta ut över vattnet. Ikväll är det underhållning där nere med så det blir extra kul att sitta där nere.

Sambon är på G, han var nästan i Kalmar för en stund sedan när jag ringde till honom. Han ska handla lite på City Gross innan han kör över. Dottern är laktosintolerant och dricker en speciel laktosfri mjölk som dom har på City Gross men inte här i närheten. Och så skulle han köpa kaffe för det tog slut idag på morgonen och jag bara MÅSTE ha kaffe till frukost *S*. Antar att det är fler än jag som har den lasten.

Nu har det verkligen kommit en massa semesterfirare. T o m hit på det området som vi ligger på. Men än är vi inte riktigt omgärdade. Det finna en plats på framsidan och en plats på baksidan som är lediga men troligen kommer dom med att bli upptagna snart. Bara det inte är festprissar så gör det inget och så måste dom tåla lite hundskall ibland. Det är oundvikligt nästan när det finns hundar. Ni ska veta att Eriksöre Camping är Sveriges bästa hundcamping. Det ni! Den är även en fyrstjärnig camping.

Nu ska jag gå och spana in dom nya grannarna *S* genom att gå en toalettrunda. Är som sagt en bit att gå till toaletten och nu när det nästan är fullt på Hagen, som vårt område heter, kan man inte snedda över tomterna längre utan får ta ut svängarna. Då kan man passa på och spana *S*

Tjingeling
Ladygail

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar